Χαιρετισμός της Δ/ντριας του σχολείου

  • Χαιρετισμός της Δ/ντριας του σχολείου
    Σήμερα, Πέμπτη 25 Μαρτίου του 2021, μέρα διπλής γιορτής για εμάς τους Έλληνες: Εθνικής αλλά και Θρησκευτικής! Μέρα ευαγγελισμού! Μέρα χαρμόσυνης είδησης για τον Χριστιανισμό, αυτής της επικείμενης γέννησης του Ιησού Χριστού, χαρμόσυνης είδησης και για το Έθνος αυτής της πολυπόθητης Λευτεριάς!!!
    25η Μαρτίου !!! Μέρα μνήμης για εμάς τους Έλληνες, αλλά και αναστοχασμού! Σήμερα, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, δεν είναι τυχαίο που πολλές πόλεις ανά τον κόσμο θα τιμήσουν αυτόν τον εορτασμό με τη φωταγώγηση εμβληματικών κτιρίων τους με τα χρώματα της γαλανόλευκης! Τα χρώματα της πατρίδας μας!
    Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αποτέλεσε και αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός, μεγάλης πολιτικής σημασίας όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο!!!
    Η γαλανόλευκη! Σύμβολο Πίστης και Πατρίδας! Με τις εννέα λωρίδες που αντιστοιχούν στις συλλαβές της ιστορικής φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος», όπως παράλληλα και στα γράμματα της λέξης «Ελευθερία» και τον Σταυρό που συμβολίζει την επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδος, την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία!
    Σήμερα τιμούμε τις θυσίες των Ελλήνων αγωνιστών για την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και την πίστη στα Χριστιανικά Ιδεώδη!

Χρόνια Πολλά!!!
Η Δ/ντρια
Παπαδοπούλου Ελένη

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για την 25η Μαρτίου

Skip to content