Σχολική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές των Α1, Α2 και Β1 τμημάτων θα παρουσιάσουν μία γιορτή αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς το σχολείο προχώρησε στον εκσυγχρονισμό της δανειστικής του βιβλιοθήκης, που λειτουργεί εδώ και χρόνια με εξαιρετική επιτυχία, αλλά επίσης υλοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις φιλαναγνωσίας για τον εορτασμό της σπουδαίας αυτής ημέρας από όλες τις τάξεις του σχολείου, με ξεχωριστή τη δράση φιλαναγνωσίας που υλοποίησε διαδικτυακά η Στ΄ τάξη σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο του ακριτικού χωριού του Περιθωρίου Δράμας.

Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς αφιερώνουμε αυτή τη γιορτή στο βιβλίο που αποτελεί έναν πιστό φίλο για όλους μας, υπενθυμίζοντας πως οι νέες τεχνολογίες δεν θα πρέπει να μας απομακρύνουν από τη γλυκιά επαφή με το βιβλίο που έχει τη μαγική δύναμη να «ξυπνά» τις αισθήσεις.

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες, προετοίμασαν με πολλή αγάπη αυτή τη ξεχωριστή γιορτή με καλεσμένους τους γονείς τους και ανοιχτή στο κοινό.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Παρακαλούμε  ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης:

Πρόσκληση

 

Skip to content