Συμμετοχή του σχολείου στην τελευταία (5η) αποστολή Erasmus+ στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας βρίσκεται από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η πέμπτη και τελευταία αποστολή του προγράμματος Erasmus του σχολείου μας. Στην αποστολή συμμετέχουν τέσσερις μαθητές με δυο συνοδούς εκπαιδευτικούς, τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Παπαδοπούλου Ελένη και τη δασκάλα Αγγλικών και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μιχαήλ Κατερίνα.

Στο Βρότσλαβ θα συναντηθούν οι ομάδες από τις έξι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στις έξι ημέρες της παραμονής τους στην Πολωνία, πέραν της εκπαίδευσης τους θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν και να γνωρίσουν τις γλώσσες και την κουλτούρα άλλων λαών, κυρίως της χώρας υποδοχής, όπως και να επισκεφθούν τουριστικά αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της Πολωνίας.

Σήμερα, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου, η αποστολή της Ελλάδας με την αποστολή της Ιταλίας θα πραγματοποιήσουν τρίωρη επίσκεψη στο μαρτυρικό Άουσβιτς. Η ιστορία των λαών μας μας δείχνει τον δρόμο να γίνουμε καλύτεροι.

Skip to content