Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Η Δ/ντρια του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  θερμά για την άμεση και τόσο εμπνευσμένη ικανοποίηση της πρότασής μας  να προχωρήσουμε σε εξωραϊσμό του χώρου των WC του σχολείου μας, ώστε να είναι ένας χώρος φιλικότερος προς την ευαίσθητη ηλικία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου!

Αποτέλεσε για όλους εμάς ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη η αισθητική αντίληψη που αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα,  αλλά νιώσαμε και  ευγνωμοσύνη για τις πολλές ώρες προσωπικής εργασίας που διαθέσατε για την ολοκλήρωση της δράσης. Σας εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, γιατί κατορθώσατε με την έξυπνη παρέμβασή σας, να μεταμορφώσετε έναν ψυχρό χώρο σε ζωντανή παλέτα χρωμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική αισιόδοξη οπτική που επιθυμούμε να παρέχει το σχολείο σε όλους μας και ιδιαίτερα στους μαθητές μας!

Πέρα όμως από το αισθητικό αποτέλεσμα, θεωρούμε ότι φροντίζοντας με αφοσίωση το περιβάλλον που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, τα βοηθούμε να αναπτύσσουν συμπεριφορές με περισσότερο πολιτισμό και ευγένεια.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την αμεσότητα και τον ατελείωτο χρόνο που διαθέτετε για εμάς!

………………………………..

Skip to content